Menu

FIRMA VAN MOORSEL TAPIJTEN EN GORDIJNEN

Firma van Moorsel Tapijten en Gordijnen is een familiebedrijf dat in 1974 is opgericht door dhr M.J. van Moorsel. De zaak is kleinschalig begonnen in Helmond en heeft heden ten dagen een vestiging in het limburgse Venray. Het bedrijf is al van oudsher een begrip als het gaat om complete woningstoffering. In onze showroom vindt U een ruim assortiment in Tapijt – Laminaat – Vinyl – PVC stroken – Gordijnen – Raamdecoraties – Inbetweens – matrassen – hoofd en sierkussens – badmatten – douchegordijnen etc etc.

Onze collecties zijn met veel zorg samengesteld door vooral te letten op de combinatie van design, kwaliteit en prijs. In een gezellige en ongedwongen sfeer kunt U bij ons Uw woonwensen kenbaar maken. U wordt geholpen door vakkundige mensen die van A tot Z begeleiden. Degene die U adviseert komt ook bij U inmeten en doet ook de montage dus hebt U altijd een vast aanspreekpunt.

In ons familiebedrijf hechten wij veel waarde aan de prijs/kwaliteitsverhouding en ook flexibiliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nodigen U daarom uit om eens een keertje bij ons binnen te lopen om onder het genot van een kopje koffie Uw ideeën of wensen kenbaar te maken want er is op het gebied van woninginrichting meer mogelijk dan U in eerste instantie zou denken.