Menu

INZETHOR
Wil je zorgeloos genieten met een geopend draaikiepraam? Dat kan met een inzethor. Dit is een vast aluminium frame, waar het gaas tussen is gespannen. Het fijne aan dit product zijn de vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan diverse kleuren zoals grijs en zwart, een ant-pollen variant en een aluminium versie. Ook bieden we petscreen gaas, een extra sterk horrengaas.De inzethor is toepasbaar in ieder draaikiepraam.Het komt het beste tot zijn recht in een kunstof draaikiepraam.
Het hor kan door jezelf worden samengesteld. Is het product hoger dan 1500 mm dan word deze voorzien van een tussenstijl.

KLEMHOR
Heb je een houten draaikiepraam, maar geen idee hoe je hier de beste hor in kunt monteren? Dan is de klemhor de ideale oplossing. Deze is uitermate geschikt voor houten draaikiep ramen en is leverbaar in elke gewenste RAL -kleur. Het gaas is in diverse varianten leverbaar. De klemhor is altijd voorzien van een borstel en draaibare klemmen. de klemhor word altijd van binnen uit gemonteerd maar komt aan de buitenzijde van het kozijn te zitten.

SPLENDID HORDEUR
De Splendid hordeur; de klassieke hordeur, maar dan geruisloos. De Splendid hordeur word volledig op maat gemaakt en gemonteerd zonder boren of schroeven. Deze hordeur is altijd voorzien van geplisseerd zwart gaas. De hordeur is toepasbaar op ieder deurkozijn, kunststof-, hout en aluminium

ORIGINELE HORDEUR
De bekendste hordeur wereldwijd. Deze hordeur wordt in verschillende staffelmaten geleverd en wordt dus niet compleet op maat gemaakt. deze hordeur kan zowel in de dag als op de dag gemonteerd worden. Het aluminium frame is leverbaar in 5 standaard RAL- kleuren.

SCHUIFHORDEUR
Heb je weinig ruimte voor een hordeur, dan is de schuifhordeur de oplossing. Deze hordeur heeft een diepte van slechts 11 mm en een geleiding van 9 mm. De hordeur loopt op een boven en onder rail. de hordeur is leverbaar in 4 RAL kleuren. Doordat de hordeur enkel bestaat uit twee geleiders en de hordeur zelf, is dit product snel gemonteerd.

DRAAIHORDEUR
Deze hordeur is in een nieuw jasje gestoken en is hierdoor uiterst slank en daardoor geschikt voor plekken met veel of beperkte ruimte. Deze hordeur kan zowel links als rechts scharnieren. De hordeur is standaard leverbaar in 4 RAL- kleuren.

VASTE RAAMHOR PLISSÉ
Gaat je raam naar buiten toe open met een vast raam ernaast? Of heb je een dakraam? Dan is de vaste raamhor plissé geschikt. De hor word met schroeven op het kozijn of de houten afwerking van een dakraam gemonteerd. Deze hor word geleverd met een geplisseerde gaas. Deze constructie kan ook met verduisterende stof geleverd worden. Het frame is standaard in 4 RAL- kleuren leverbaar.